• youtube
  • facebook
  • twitter
SHANDONG HERCULES NEW BUILDING MATERIALS CO., LTD.
EPOXY AB ADHESIVE
Shibang Stone Adhesive China Supplier

kita Kaluwihan

Perusahaan Shandong hercules tansah netepi konsep "Manajemen Kredit, Kualitas Pertama, Inovasi Terus-terusan."

  • Shandong Hercules New Building Materials Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Shandong Miaojie New Building Materials Co., Ltd.

    Sapa Kita

    Shandong Hercules New Building Materials Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Shandong Miaojie New Building Materials Co., Ltd.

  • Shandong Hercules New Building Materials Co., Ltd. wis fokus ing riset & pangembangan lan produksi bahan watu lan bahan kimia bangunan.

    Bisnis Kita

    Shandong Hercules New Building Materials Co., Ltd. wis fokus ing riset & pangembangan lan produksi bahan watu lan bahan kimia bangunan.

  • Kita kalebu area 15,000 meter persegi, kanthi sawetara baris produksi standar lan set lengkap peralatan uji coba.

    Kekuwatan Kita

    Kita kalebu area 15,000 meter persegi, kanthi sawetara baris produksi standar lan set lengkap peralatan uji coba.

babagan awake dhewe
indeks-babagan

SHANDONG HERCULES NEW BUILDING MATERIALS CO., LTD.minangka anak perusahaan saka Shandong Miaojie New Building Materials Co., Ltd. dumunung ing kutha Linyi, provinsi Shandong, China.Nduwe lokasi geografis sing unggul lan kekuwatan ilmiah lan teknologi sing kuwat.

ndeleng liyane